Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Τα κουβαδάκια σας και σ' άλλη παραλία, χρυσαύγουλα

Τα κουβαδάκια σας και σ' άλλη παραλία, χρυσαύγουλα :: left.gr
Πάρτε μαζί σας και όσους πέσανε από τα σύννεφα...

«Δεν έχετε να κάνετε με ακροδεξιούλα. Πάρτε το χαμπάρι, εμείς δεν χαριζόμαστε!», απείλησε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Κουκούτσης και πρόσθεσε: «Και επειδή κάποιος στην Καλαμάτα φώναζε "ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, Μελιγαλάς" εμείς σας απαντάμε: "Στο Βίτσι και το Γράμμο σας βάζαμε στην άμμο"»!


Πολύ ενδιαφέρουσα η ρήση του λογίου Κουκούτσι-μυαλό σήμερα. Με το άκουσμά της, χρυσαυγίτες και χρυσαυγίτισσες, ομοίας μορφώσεως με τον εν λόγω, ξεχύθηκαν στις εθνικές οδούς να βρουν χρυσή άμμο και παραλίες στα βουνά Γράμμο και Βίτσι. Με βατραχοπέδιλα και ποικιλόχρωμες πετσέτες και ομπρέλες πάνε να κάνουν την ηλιοθεραπεία τους. Γιατί έτσι είναι αυτά τα πιστά χρυσαύγουλα, είναι να μην πάρουν γραμμή από αρχιχρυσαυγίτη βουλευτή που όλα τα ξέρει.
Ξέρει να υβρίζει, να χυδαιολογεί και πάνω απ' όλα να απειλεί.


Όλα αυτά, βέβαια, ο Σίμος μας ο Σαμαρεύς τα αντιμετωπίζει με δηλώσεις τύπου «σε μια σχέση φταίνε κι οι δυο» και ο πρόεδρος της Βουλής Μεϊμαράκης επιδεικνύει δημοκρατική εγρήγορση ως απουσιολόγος γυμνασιόπαις. Αυτοί και οι λοιποί δημοκράτες πολιτικοί θυμούνται να κάνουν δηλώσεις «ίσων αποστάσεων» μόνο όταν οι προκλήσεις παρατηρούνται στο πεδίο τους. Όταν οι χρυσαυγίτες απειλούν, δέρνουν, μαχαιρώνουν φτωχούς μετανάστες η σιγή ιχθύος είναι η πάγια τακτική τους.

Όσο για τους νεφοκατοικούντες δημοσιογράφους, αυτοί πέφτουν από τα σύννεφα κάθε φορά που ακούνε «κακά λόγια» από τα βοθροστόματα των χρυσαυγιτών. Δηλώνουν έκπληκτοι αυτοί που στήνουν παραθυρο-σόου στα κανάλια με τους ναζιστές. Αυτοί που συγγράφουν με επιμέλεια τα life-style αφιερώματα στους υβριστές μεν αλλά... λαμπερούς και σέξι συμμορίτες.


Μήπως ήρθε η ώρα να πάνε όλοι μαζί σε μια παραλία, με ή χωρίς κουβαδάκια;


Μ.Λ.

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου